Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Τα 10 καλύτερα ΠΑΟΚτσήδικα γκολ του 2010 !


Τα δέκα καλύτερα γκολ
Κοντρέρας με Λάρισα
Ο Χιλιανός αμυντικός κινείται σαν φορ περιοχής, κάνει το 1-2 και βγαίνοντας απέναντι από τον Αμπάρη τον εκτελεί με ένα ασύλληπτο σουτ.
Δείτε το βίντεο

Πάμπλο Γκαρσία με Παναθηναϊκό
Ο Πάμπλο στήνει την μπάλα, κοιτά τον Τζόρβα και από ένα απίστευτα δύσκολο σημείο στα άκρα της περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Μετά ακολουθεί η αποθέωση και η αφιέρωση του δακρυσμένου Ουρουγουανού στη μάνα του που λίγες μέρες πριν είχε φύγει από τη ζωή.

Μουσλίμοβιτς με ΑΕΚ
Ο Φωτάκης κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μουσλίμοβιτς με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση νικά τον Σάχα.
Δείτε το βίντεο

Βιειρίνια με Μπριζ
Η μπάλα φτάνει στα πόδια του αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και από εκεί με έναν κεραυνό καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Βέλγων που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Δείτε το βίντεο

Ίβιτς με Πανιώνιο
Εκτέλεση φάουλ από τον Λίνο και με σουτ στην κίνηση ο Ίβιτς σκοράρει.
Δείτε το βίντεο

Μουσλίμοβιτς με Παναθηναϊκό
Ο Βόσνιος κοντρολάρει με καταπληκτικό τρόπο μία βαθιά μπαλιά και με όμορφο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα.
Δείτε το βίντεο (από το 3.33)

Ίβιτς με Άγιαξ
Σαλπιγγίδης και Ίβιτς συνδυάζονται εξαιρετικά με τον Σέρβο να βγαίνει απέναντι στον Στεκέλενμπουργκ και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο παραυθυράκι.
Δείτε το βίντεο

Σαλπιγγίδης με Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Όμορφο και κρίσιμο γκολ με τον διεθνή επιθετικό να κάνει το 1-2 με τον Αθανασιάδη και από το ύψος της περιοχής με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Δείτε το βίντεο

Βιειρίνια με ΑΕΚ
Κλασικό γκολ του Πορτογάλου που έκανε… βόλτα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Δείτε το βίντεο

Μουσλίμοβιτς με Φενέρμπαχτσε
Ο Βιειρίνια παίρνει την κεφαλιά, ο Μουσλίμοβιτς βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα της τουρκικής ομάδας και τον εκτελεί πετυχαίνοντας το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερο από κάθε άλλο.
Δείτε το βίντεο

HTML Comment Box is loading comments...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου